Life goes on without the people you love ♥

Vaccination

Publicerad 2014-04-29 19:15:08 i Vardag,Idag var vi som sagt ner och vaccinerade oss. Vi tog sista sprutan för hepatit A och B så nu är vi vaccinerade mot det i 20 år framåt :) Jag brukar inte tycka att sprutor gör ont men det gjorde den här, det sved lixom... Som tur var fick vi varsin klubba, mums.När vi kom hem åt vi middag och nu ska jag packa inför imorgon då vi åker till Dalarna, yeey! Jag hade tänkt träna men läkarn sa att jag helst inte skulle göra det så jag lät bli, jag tränade ju faktiskt igår, hehe. Puss

Kommentarer

Postat av: carolinakatjasusanna.blogg.se

Publicerad 2014-04-29 20:10:07

Härlig blogg du har :)

Postat av: Beccys 2.0

Publicerad 2014-04-30 11:15:36

Det är så skönt när man har vaccinerat sig mot det:)

Just den mörka chokladen var inte god men det finns godare:) Jag kunde knappt äta sallad, det smakade inte gott^^ Vad gott det låter, än så länge har jag bara tagit skinka, kyckling, gurka, sallad ,pasta och räckor :D Mums!

Så dumt av han, varför stannade han inte kvar i skolan? Undra hur han tänkte.

Vad gör man på gymcirkel? Jag tog massa pass förut men nu blir det mest styrketräning fyra gånger i veckan och sen två gånger i veckan löpning utomhus :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en glad och sprallig tjej på 18 år, går sista året på gymnasiet inriktning Sam-media. Jag gillar att träffa vänner, kolla på film och träna. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela