Life goes on without the people you love ♥

Hunter stövlar

Publicerad 2014-01-31 16:56:00 i Mode,

Hunter stövlar
 
 
Jag fixade ihop ett litet collage med hunter stövlar. Jag tycker att dem är himla fina och tänkte köpa ett par vanliga svarta stövlar men också hunter sockor. Jag tycker att det är hur fint som hellst att ha svarta stövlar och vita sockor som går över kanten, det vill jag ha!! Men vi får se hur det blir med den saken, haha.

Fredag

Publicerad 2014-01-31 15:54:00 i Vardag,

 
Imorse så vaknade jag klockan 8 av mitt larm men gick inte upp förän halv 9. Jag fixade lite mat till Sessan osv men väntade mest på att pappas kompis skulle komma och lämna ett par skridskor som de fått av oss men som jag behöver imorgon, hehe. Han kom kvart över 9 och då började jag göra frukost, det blev världens godaste smoothie (yoghurt, hallon & mandarin) och äggröra, så gott! Jag kollade på ett avsnitt av New Girl också.
 
Jag åkte hemmifrån lite tidigare för att hinna till pappas kontor och hämta mina CV och äta lunch i skolan för det var hamburgare! Jag kastade nästan i mig maten för att hinna men så började vi inte förän en kvart senare, så typiskt... Vi åkte till Konstakademin för att kolla på Hans Geddas utställning och den var bra, han är en duktig fotograf men jag är inte så intresserad av att gå och kolla på bilder, haha. 
 
Jag är hemma nu och har superont i huvudet så ska tvätta bort mascaran och sätta på mig mjukisbyxor och fixa några saker på datorn och sen ska jag kolla på nyaste avsnittet av "The Vampire Diaries" och dricka te, mums! Hoppas att er fredag är bra ♥

Om

Min profilbild

Jag är en glad och sprallig tjej på 18 år, går sista året på gymnasiet inriktning Sam-media. Jag gillar att träffa vänner, kolla på film och träna. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela