Life goes on without the people you love ♥

Klippbad

Publicerad 2014-07-31 22:54:56 i Sommar 2014,

Härliga bilder från denna baddag

Hejhej! Nu blir det sen update här men what ever. Idag åkte jag och pappa ut på Ingarö för att bada i havet. Vi hittade ett jättefint klippbad i Björkvik där vi badade och solade hela förmiddagen. Det var supermysigt och varmt i vattnet. Jag fick till och med pappa (som är världens badkruka) att bada, två gånger dessutom!! Det tog ett tag att åka dit men helt klart värt det, tyvärr kunde vi inte stanna så länge, eller aa, typ 5 timmar, haha, men det är verkligen ett ställe jag rekommenderar, det går SL buss dit så det är förhållandevis lätt att ta sig dit utan bil :) Vi avslutade med en glass i bilen på vägen hem, mums!

Sugar Nails

Publicerad 2014-07-30 22:06:24 i Sommar 2014,

 
Igår kväll målade jag nytt nagellack på mina naglar. Mamma köpte ett av Isadoras nya nagellack, Sugar Nails, som jag har velat testa och nu gjorde jag äntligen det. Vårt heter "Cotton Candy" och är det lila. Jag tycker att det blev jättefint och coolt, lite annorlunda när det blir som socker på naglarna och lite glitter i också ;)

Summer

Publicerad 2014-07-29 20:03:04 i Sommar 2014,

Gud så varmt och kvavt väder Stockholm bjuder på idag, men jag klagar inte ;) Jag åkte till Sandra och var där ca halv 2 och vi pratade, tog det lugnt och tog en promenad med hennes hund. Det var så härligt för vi har inte setts på flera månader så vi hade massor att prata om. Jag tog en buss hem vid 6 och nu har vi ätit och jag tänker måla naglarna, hihi. Puss

Om

Min profilbild

Jag är en glad och sprallig tjej på 18 år, går sista året på gymnasiet inriktning Sam-media. Jag gillar att träffa vänner, kolla på film och träna. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela