Life goes on without the people you love ♥

Hemma-spa

Publicerad 2014-03-31 17:41:00 i New in,

Födelsedagspresenter från kusinerna med familj
 
I helgen blev jag lite firad med tårta och paket väldigt långt i efterskott av min kusin, farbror och faster. De var lite krassliga när jag fyllde år och typ 5 dagar senare åkte vi till Thailand och efter det har det inte blivit av att vi har bjudit hit dem så dem tog saken i egna händer och jag blev jätteöveraskad vilket var jätteroligt :D Jag fick det ni ser på bilderna ovan + en bok som ni får se vid ett senare tillfälle. Så idag efter träningen hade jag lite hemma spa och nu luktar jag jättegott och känner mig som en ny människa igen typ, hehe. Dessa produkter kommer att användas flitigt :) Tack så mycket igen!

Tantspinning

Publicerad 2014-03-31 14:03:21 i Vardag,

Hejhej!
Idag efter skolan var jag bara hem och bytte om till träningskläder för att köra ett spinningpass på gymmet. Det var inte det bästa passet men det varade bara i 45 minuter så det var skönt men det vara bara tanter där eftersom passet är så tidigt, haha. I duschen körde jag lite hemmaspa med produkter från I love som jag fick i födelsedagspresent i helgen av kusinerna, så nu känner jag mig jättefräsch :) Nu har jag fixat ihop lite lunch som jag tänkte äta i sängen framför senaste Vampire Diaries, lite måndags mys! Puss
 
 

Monday again

Publicerad 2014-03-31 08:33:10 i Vardag,Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag gjort, och vaknade tillochmed innan larmet ringde sä jag var pigg när jag skulle upp :) igår köpte jag och pappa en jättegod fil och bär så jag åt nästan yoghurt imorse, hehe. Nu sitter jag och väntar på att spanskan ska börja och jag både hoppas att han inte är här och att han är här. Ha en bra måndag!

Om

Min profilbild

Jag är en glad och sprallig tjej på 18 år, går sista året på gymnasiet inriktning Sam-media. Jag gillar att träffa vänner, kolla på film och träna. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela