Life goes on without the people you love ♥

Spaghetti-ben

Publicerad 2014-09-30 21:38:00 i Vardag,

 
Jag var iväg på ett "Kampcirkel"-pass idag, första gången jag tränar på nästan tre veckor. Jag tog det lite lugnt för att mjukstarta lite så jag blev inte så svettig och fick inte upp någon riktig puls, men det kommer väl. Mina ben borde jag dock ha träningsvärk imorgon för de var som spaghetti under passet, haha. När jag kom hem ringde en kompis så vi pratade en stund innan jag hoppade in i duschen :) Nu har jag precis ätit middag, det blev rester och jag tog rotmos och köttbullar, mums! Nu ska jag borsta tänderna och läsa lite innan jag ska sova. Sov så gott <3

Stan

Publicerad 2014-09-30 16:36:00 i Vardag,

Hejhej! Nu är jag på väg hem från stan, åkte in dit efter skolan eftersom jag var tvungen att fixa en sak med min mobil och kolla in den nya VS butiken :) Det var sjukt mycket folk men kul att ha varit där i allafall men väntar nog ett tag innan jag går tillbaka, haha. Ikväll ska jag iväg och träna eftersom det inte blev något igår. Har ni haft en bra dag?
 

Smoothie

Publicerad 2014-09-30 11:48:00 i Vardag,

 
Här får ni några halvdåliga bilder på vad jag åt till frukost och lunch idag, Jag vet inte vad som hände med inställningarna, haha, bilderna blev alldeles blåa och det var väldigt svårt att redigera dem... Men första bilden gillar jag ;) Jag åt i alla fall två rostade mackor med marmelad och ost och en hallon & blåbärs smoothie. Det var otroligt länge sen jag gjorde en smoothie så nu när vi hade alla ingredienser hemma och jag hade tid så gjorde jag mig en och den blev supergod :) Nu ska jag göra mig iordning för skolan. Puss på er!

Om

Min profilbild

Jag är en glad och sprallig tjej på 18 år, går sista året på gymnasiet inriktning Sam-media. Jag gillar att träffa vänner, kolla på film och träna. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela