Life goes on without the people you love ♥

Lovely saturday

Publicerad 2015-05-30 23:33:09 i Vardag,

Ingen av er har väl missat att jag älskar godis, lördagar och filmer/serier? Ibland blir dock inte lördagskvllärna som jag vill men idag blev den det :) Jag gick till Ica maxi för att få en promenad och köpa godis. När jag kom hem satte jag på Gossip Girl och kollade på fyra avsnitt som det är på en skiva. Jag har blivit lite förälskad i GG som ni kanske har märkt, haha, men den är ju så bra! Nu är klockan halv 12 och sängen, kudden och mina gosedjur kallar på mig. Godnatt finisar, sov så gott!

Måns Zelmerlöw på Göna Lund

Publicerad 2015-05-30 17:09:08 i Musik,

Konserten med Måns Zelmerlöw igår var helt amazing! Det var bra drag i publiken, han körde både nya och gamla låtar och han hade så sjukt mycket energi vilket var jättekul :) Som jag skrev igårkväll, det var helt klart värt den långa och ganska tråkiga väntan.

Lördagsmorgon

Publicerad 2015-05-30 13:46:14 i Vardag,

Jag vaknade klockan 11 idag men låg kvar i sängen och kollade snapchat, instagram och Facebook innan jag gick upp en timme senare. Jag gjorde frukost och satt mig i soffan och har precis kollat på två avsnitt av Gossip Girl. Sessan kom upp till mig och nu ligger hon och sover på min hand, såå mysigt! Nu ska jag fixa en komplettering i psykologi och sen blir det en promenad i regnet. Puss 

Om

Min profilbild

Jag är en glad och sprallig tjej på 18 år, går sista året på gymnasiet inriktning Sam-media. Jag gillar att träffa vänner, kolla på film och träna. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela