Life goes on without the people you love ♥

Be careful

Publicerad 2014-12-31 17:20:00 i Tankar och åsikter,

Jag är sällan allvarlig i min blogg (från min synvinkel i alla fall, haha) men nu ska jag vara det. Jag antar att ni är många som ska på fest ikväll/inatt och är säkert sjukt trötta på era oroliga föräldrar (som jag) och vill helst inte ha fler varningar, men jag kommer ge er det nu ändå.

Igår läste jag på Julias blogg om ett nytt ecstesypiller. Jag förstod det som att den är lite som spice, bara ihop blandade kemikalier som ger förödande konsekvenser. Pillret är i alla fall rosa med Superman-loggan på. När folk dricker och inte riktigt vet vad de gör eller bara tycker det är kul att testa men som inte känner till konsekvenserna. Jag har ingen säker källa till det här men jag vill att ni ska hålla ögonen öppna både för er själva och andra och känna till de hemska konsekvenserna.

Nu på nyår så är alla ute och festar, unga som äldre och det är väldigt många som dricker och en del lite för mycket. Även föräldrar dricker och alkohol plus raketer slutar inte alltid i en fröjd för det nya året. Jag vill bara att ni ska vara rädda om er själva och varandra, var inte i närheten av där raketen skjuts iväg, ring/smsa era föräldrar när ni går hem och ta ALLTID det säkra före det osäkra.

Hoppas ni alla får ett riktigt bra slut på 2014 och en grym start på 2015! <3

 

Om

Min profilbild

Jag är en glad och sprallig tjej på 18 år, går sista året på gymnasiet inriktning Sam-media. Jag gillar att träffa vänner, kolla på film och träna. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela