Life goes on without the people you love ♥

22 Jump Street

Publicerad 2014-06-30 22:17:36 i Sommar 2014,Idag efter jobbet åkte jag hem en snabbis innan jag åkte till söder och mötte pappa. Vi gick på en Engelsk pub/restaurang i Söderhallarna som heter "Pig and Whistle" och beställde varsin hamburgare, det var jättegott!! Efter middagen så tog vi utevägen till biosalongen för att se "22 Jump Street" och den var så jäkla bra! Jag hade skyhöga förväntningar efter första filmen och jättemånga har sagt att den är grym, och jag blev inte besviken :) Ni alla borde verkligen se både ettan och nu den andra, så himla roliga action-komedier. Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon blir det tidigt igen... Puss

Solnedgång

Publicerad 2014-06-30 13:38:49 i Fotograferat, Sommar 2014,

Jag bjuder på några bilder i solnedgången i Dalarna som jag och Emma tog på midsommarhelgen :) Btw jag hade tänkt skriva solnedgång på engelska för det låter mycket coolare, men jag kom inte på vad det heter, haha. Men solnedgång får gå bra nu, det låter ju ganska fint det med, eller hur?!

Vecka 3

Publicerad 2014-06-30 07:45:14 i Sommar 2014,

Godmorgon finisar! Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till jobbet igen, vecka 3 är det och jag hoppas att den går bra :) Jag hade jättesvårt att sova igår och somnade nog inte förän halv 1 så jag var väldigt trött när larmet ringde... Dock så har jag sovit mycket i helgen så det kompenserar, hehe. Ikväll ska jag och pappa på Bio och se "22 jumpstreet", det ska bli så roligt, jag älskade den första och alla säger att den här är lika bra så jag har höga förväntningar ;) Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare om jag hinner!

Om

Min profilbild

Jag är en glad och sprallig tjej på 18 år, går sista året på gymnasiet inriktning Sam-media. Jag gillar att träffa vänner, kolla på film och träna. Hoppas du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela